ЗА НАС

С отлично селектиран екип от професионалисти, модерна апаратура и база в комфортна обстановка, клиника Дентел се опитва да налага високи стандарти на стоматологичното лечение в България.

Ние ще ви осигурим:

  • диагностика, профилактика и цялостно лечение
  • интердисциплинарно стоматологично лечение
  • висок стандарт на работа и професионално отношение
  • индивидуален подход и планиране на дейностите
  • вникване в детайлите и адекватна своевременна реакция

Дентел разполага с отлични специалисти в областта на имплантологията, естетичната стоматология, пародонтологията, ортодонтията. Докторите в Дентел имат редица престижни международни специализации и отличия.

От А до Я в стоматологията

Ние в дентално студио Дентел предлагаме пълен набор от услуги в стоматологията. Спазваме утвърдени протоколи за работа, благодарение на което постигаме високи, предсказуеми резултати. Разчитаме на най-новите технологии и изпитани техники за естествено изглеждаща и красива усмивка.

Най съвременно оборудване и уютна атмосфера

В Дентел се работи с най-модерна апаратура от водещи световни производители и ние се стараем да въвеждаме непрестанно новостите в денталната медицина, с което се стараем да постигнем безкомпромисно качество на обслужването. Придържаме се към европейските стандарти и практики в стерилизацията и дезинфекцията по време на всички етапи от вашето лечение. Вашата безопасност е наша основна задача.

Екипът

Нашият екип се състои от висококвалифицирани дентални специалисти, перфектно подготвени да дадат най- доброто от себе си в грижата за вашата красива усмивка. Сплотеният ни екип ще Ви предостави персонално внимание и загриженост, от която се нуждаете, за да се отпуснете и чувствате комфортно по време на цялостното Ви лечение.

Сертификати