ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ В СОФИЯ

Студио за Естетична стоматология в София – фасети, корони, избелване

Имате нужда от естетична стоматология в София? Заповядайте в дентало студио „Дентел“. Ние ще изработим за Вас коронки и фасети, ще избелим професионално зъбите Ви, ще Ви върнем самочувствието и смелостта да се усмихвате и да общувате. След внимателен преглед и анализ на състоянието Ви, ще планираме заедно по-добрата Ви визия.

Изцяло порцеланови и циркониеви коронки

Това е последната бързо налагаща се тенденция в протезирането на предните зъби. Коронките от цирконий и керамика придават дълбочина и реалистичност на визията, удовлетворяват и най-строгите естетически изисквания и правят усмивката Ви зашеметяваща.

Порцеланови фасети

Представляват фини керамични пластинки, предназначени да коригират дефектни, зле изглеждащи зъби. Те се изработват от висококачествени материали и Ви осигуряват впечатляващ вид. Доверете ни се! Използваме методи и техника, прилагана от водещите в света.

Прагово изпиляване на коронки- Защо?

Праговите и безпраговите коронки се различават по това, докъде достигат те при монтирането им върху зъба. Безпраговите опират във венеца и са в постоянен контакт с него. Под ръба им се задържа храна и става източник на неприятна миризма. Често води и до възпаление на меката тъкан, което пък е условие за развитие на пародонтит. Методът е стар и отречен от естетичната стоматология.

При праговите изпиляването на зъба започва малко над венеца. Така коронката няма контакт с него, не го травмира, не предизвиква възпаления и нежелани ефекти. Тя пасва точно върху зъба и липсват условия за задържане на храна. Почистването е изключително лесно.

Праговите коронки се изработват от керамика, от цирконий или от метало-керамика и др.

естетична стоматология София

Избелване

Използва се избелващ гел, който се активира чрез насочена светлина. Колко манипулации ще са необходими, зависи от потъмняването и оцветяването на зъбите Ви и каква степен на избелване желаете. Това е сигурен, бърз и лесен начин да се усмихвате отново уверено.

Избелване на зъбите в домашни условия
Най-резултатно е то при използване на избелващи системи и индивидуални силиконови шини, изработени специално за Вас. С тях процесът е по-продължителен и трае до няколко седмици.

Бондинг

Бондингът дава възможност за бързо и ефективно коригиране на дребни дефекти по зъбите. Естетичният резултат се постига с многократно нанасяне на материали с фотополимерен нанохибриден характер – до пълно възстановяване на зъба. Понякога той е по-подходящо решение от фасетите, но това ще уточни Вашият зъболекар.

Лазерно естетично реконтуриране- розова естетика

За добрата визия и привлекателната усмивка здравият венец е не по-малко важен от красивите зъби. Затова в дентална клиника „Дентел“ извършваме реконтурирането му с лазер – безболезнено и ефективно. Лазерното възстановяване, наричано още „розова естетика“, се съчетава отлично с керамичните коронки и фасетите. Когато търсите специалист по естетична стоматология в София, заповядайте при нас!