Дентален туризъм

Ние от студио “Дентел” Ви даваме възможност да съчетаете решението на Вашите зъбни проблеми с приятните емоции от пътуването чрез дентален туризъм. Денталното студио се намира в идеалния център на столицата – до Националната художествена галерия, само на няколко минути пеша от прекрасните културни и исторически забележителности на София.

Какво Ви предлагаме?

На първо място – висококвалифицирана стоматологична помощ от дългогодишни специалисти. Опитът и професионалната квалификация на нашите стоматолози са съчетани с иновативно оборудване и най-модерните процедури. Ние използваме висококачествени материали, а наши доставчици са световно доказани производители. Ние ще улесним времевия Ви график, като съставим подробен план за лечението Ви.

дентален туризъм

Съчетайте полезното с приятното с дентален туризъм

Стоматологичното лечение в студио “Дентел” е на значително по-ниска цена от подобни услуги в САЩ и Западна Европа. Ето защо ние сме предпочитани, както от българи, които работят и живеят в страната, така и от чуждестранни туристи или сънародници, които живеят извън Българи. Тенденцията показва, че процентът на хората, избрали да съчетаят пътуванията си с дентален туризъм, се увеличава заради драстичната разлика в цените на стоматологичните услуги.

Студиото е специализирано и предлага пълен обем от услуги – зъбни мостове, коронки, лечение на кариес, възстановяване на зъби, хирургични проблеми, импланти и други. В “Дентел” разполагаме със съвременни технологии, които позволяват иновативно и безболезнено лечение.

За Ваше улеснение нашият персонал ще Ви окаже съдействие за настаняване в хотел близо до клиниката и ще Ви осигурим транспорт до студиото. От нас може да очаквате съдействие и за посещение на туристическите забележителности на София и околностите.